sliten vinter tjej

Hedda ligger och sover, jag sitter i min säng. Fantastiskt intressant liv, speciellt på vintern när det är 15 minus ute och man fryser ihjäl bara man sätter tån utanför dörren, men förhoppningsvis är det slutet nu om en stund

såhär ser jag ut idag..sliten å slapp, det är fett som rebecca och fiona skulle sagt. Måste säga hejdå nu och förbereda mig inför jobbet.. kill me!


h8ter.

Ligger i sängen tillsammans med en utav de bästa varelserna i världen, nämligen min hund. Här sitter jag och snyftar, mina kinder smakar salt. Jag vill inte tillbaka till Oslo imorgon, känns som att jag ska till helvettet. Finns liksom inget att leva för där borta.

Fan asså, hejdå.





oslo blir man trött på

Det är så himla skönt att vara hemma, ha en fantastisk mamma och pappa som tar hand om en är helt underbart!
Jag behövde komma ifrån Oslo ett tag kände jag, jag behövde också komma ifrån facebook så har inaktiverat mitt konto, men får se hur länge jag klarar av att hålla mig haha.

Idag ska jag åka och sola tillsammans med Hedda, vi ska också passa på att åka förbi stallet. Det var längesen jag var där... Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, just nu känner jag att jag vill vara nykter smörja in mig med brun utan sol och sitta framför tven och äta chips och dipp.


Jag är så sliten och trött... vill inte tillbaka till Oslo, vill stanna här och få liggsår

Sverige rå?

Snart ska vi äntligen få åka hem till Sverige. Hoppas jag.. Killarna segar nått så in i helvete. Kommer inte komma hem förrän vid 12 eller nått. I väntan lugnar jag ner mig och dricker kaffe och skrattar åt min packning. Skärbrädor, Öl, Presenter och sladdar består den mestadels av.

oldfashion

Hitta en gammal cocacola keps här hemma, lite kult tycker jag. Den passade också väldigt bra till min pappas gamla freestyle bräda.




Frågetecken

Igår smög vi ut i natten vid ett snåret. Diskuterade kärlek. Alltid sämsta saken att göra på den tiden. Man blir ju bara ännu ensammare och förvirrad. Vi försökte logikförklara killars beteenden, helt omöjligt. Många frågetecken.
Nu när du kan få mig så lätt blir det bara stora, mer frågetecken.
Edit 30 min senare: Det är bara jag som är överkänslig och inte fattar nått. Middag ute ikväll tydligen.

_ Hedda
b

pengar rullar in som de ska

Gomorron gomorron! Det är helt fantastiskt hur fort veckorna går, idag är det redan torsdag och det betyder att jag skall hem till Sverige ikväll! Ska bli så skönt att komma här ifrån några dagar, faktiskt..
Idag ska jag jobba igen, är så himla glad för det går så bra på jobbet. Igår sa min chef till mig att han vill att jag ska jobba fram till januari och att jag skulle få ta mer ansvar för butiken, känns så jävla bra om jag ska vara ärlig! Speciellt då folk i Lidköping tror att jag är helt värdelös och tror att jag aldrig jobbat i hela mitt liv.
Ikväll ska vi iväg och kolla på en lägenhet som verkar vara jättemysig, vill flytta från den vi har nu fort som bara den!




Du och jag nu.

I lördags var jag och F på personalfest (fyllefest). Åt supergod mat, hängde med gänget och fick alldeles för många påfyllningar. Partysvensk och (o)rutinerad som jag är drack jag 4 öl innan jag kom dit. Inte visst jag att stället skulle flöda av smygpåfyllningar, jäger, öl och farligt dödliga mängder med tequila shots. Jag dog nästan. Läppstift över hela ansiktet drog jag hem fast bara halva vägen ty taxischaffören blev arg på mig när jag inte kunde knäppa/knäppa upp bältet. Ja ni märker ju nivån.
Fast helt hem drog jag inte. För halvägs hem från den sista bitens gångavstånd bytte jag kurs hem till en kille. Hemma hos han trodde jag festen fortsatte och dansade in/över ett element. Ganska ocharmerande tjej inlindad i blåmärken och alkoholmoln. Pustade av arghet över att elementet var stod kvar och gick argt och la mig.
2 dagar senare. På måndagen. Alla hjärtans dag, försökte jag gottgöra och jag tror det gick bra. Bakade en supergod kaka och fick han att laga hjärtpannkakor när jag spelade ipad. Lekte med kinderägg och somnade halvägs in i filmen the tourist.
Nu är jag dock lite purken för jag har inte fått de svaren jag vill. Därför tackar jag snart Norge för denna veckan och drar över till Svea rike för att rehaba.
_ Hedda

drickdrick

ibland dricker man öl för att man ska gå på fest, just nu dricker jag bara för att dricka för att det smakar gott och jag lovar det går ned som vatten, det är tom godare..



16 februari, jag får lön tror jag

Godmorgon på er allesammans! Idag har jag en stressig men också en väldigt bra dag på gång, om en stund ska jag åka till jobbet och tillbringa 7 timmar av mitt liv där, det kan man ju tycka är så där kul och det tycker jag också. Efter jobbet ska jag hem till Andrea min arbetskamrat, vi ska äta mat och ha det kul, hon har gått någon frisörutbildning så vi får väl se om hon kanske sätter saxen i håret mitt!
Efter Andrea ska jag hem till Thomas och kosa mig en massa och imorgon åker jag faktiskt hem till Sverige för att spendera lite tid tillsammans med mamma och pappa!



thrashin

För någon dag sen kollade jag på filmen Thrashin, en riktigt rolig film som man fnittrar sig egenom!










fashion

På lördag är det personalfest, tänk er att jag och Hedda ska på samma personalfest kommer gå bra! Igår var jag på jakt efter något att ha på mig, jag tänkte klä upp mig ordentligt eftersom Johan min chef sa att jag fick komma precis hur skate klädd jag ville så nu ska jag göra tvärt om. Ska ha kavaj, och en leopardbody som jag är helt förälskad i, till de ska jag ha ett par svarta jeans shorts och sen såklart klackskor !

Tog en bild inne på hm igår, hur fashionista??


miss it

Saknar verkligen mitt bruna hår när jag ser denna bilden, det var så fint. Jag har redan tröttnat på att vara blond, man blir så beige.. men jag får hålla ut för till sommaren blir jag troligtvis brunröd hårig! kommer bli fett

Nu ska jag fortsätta chilla i sängen ha det


Klotterplank


Kort och konsist

Skrev världens längsta mest privata text nyss här på bloggen. Blev lite för mycket skvaller om mitt privatliv för er bloggläsare. Kan sammanfatta allt med att jag hade världens bästa dag igår. Hängde med en kille jag träffat i 4 månader (detärsantochheltinsane), åt frukost med han och fanny ute och sedan hämtade vi hunden Doris. Hunden som ni fick se skymten av i förra inlägget. På kvällen myste jag och skojjbråkade med pojken. Men de säger att kärlek börjar med bråk och jag tror det kan stämma.
Dock tycker jag lite synd om denna killen idag då han brytit benet. Tycker inte synd om han för just det, utan mer för att det snöar massa idag och han älskar snö. Och att åka snowboard.
(Bilderna nedan är på mina inköp från mitt jobb idag, en hjärtform man kan använda när man bakar pannkakor, rosa ljus och pynt i hjärtform till cupcakes. Måste jag påminna er om att det är alla hjärtans dag den 14:de?)
_ Hedda


pannkaksmys och pusskalas

Nu har jag varit ute med Doris, rätt skönt att komma och upp ur sängen faktiskt. Men nu är både jag och hon tillbaka på plats bara att hon har lite problem med bäddandet haha hon ser så jävla fjollig ut!

Nu ska jag sminka mig och äta frukost sen ska jag kila iväg till jobbet och jobba i åtta timmar!
Efter det blir det pannkaksmys och pusskalas, längtar så!


tvätta städa städa tvätta dö

Gjorde en sak precis som kan hända på film ibland, tog av mig trosorna vid tvättmaskinen och slängde in dem i tvättmaskinen! Det var en spännande upplevelse må jag säga, tänkte städa lägenheten nu faktiskt det ser ut som skit som alltid, som vanligt.

Ha de så kul

magiskt




som i en saga

Jag har funderat på en sak, bloggen.... Det är på tok för mycket skitiga inlägg som inte är något intressanta!

Men iallafall idag skiner solen här i Oslo som vanligt, så idag går det faktiskt att göra nått kul som att fota tex, får väl se om jag tar mig ut haha

Annars idag ska jag längta tills ikväll för då kommer lille doris hit som är min chefs hund och thomas hem från trysil då ska vi äta pannkakor i sängen, så mysigt :)




chukka low

Idag när jag var nere på byn hittade jag ett par skor, ett par chukka low i lila de är så fina riktigt sommriga ^^



sanna pytt i panna

Att Sanna flyttar in hos oss imorgon gör mig dans sugen, så kanske är det dax för oss att styra upp kalas här i majeslottet!
Bara jag hör Sannas namn tänker jag på pyssel så jag hoppas att vi kommer pyssla en massa tillsammans.

Nu ligger jag här ensam i min säng, det känns lite tomt efter att ha delat säng med en annan. Men på torsdag ska jag till ikea och provligga sängar tillsammans med en bra gutt, äta köttbullar ska vi också och njåååta!

herrå ska slagga sönder nu




Döroligt inlägg.

Idag har jag haft det kaos. Vi tappade viktiga nyklar på jobbet. Letade efter dem i över 7 h för att sedan finna dem på kontorsgolvet. Det var verkligen som en lättnad att hitta dem. Trodde aldrig vi skulle göra det då det mestadels kändes som att leta efter en nål i en höstack under 7 timmars perioden.
För att prata vidare om mitt DÖROLIGA (inte), vardagsliv, kan jag också berätta att Maja flyttar ut imorgon och att Sanna flyttar in! Då ska det bakas kaka! Tur att jag är en sådan ordentlig svensk som gör allt för att passa in i mitt nya land. Drog kortet och fick med mig en bunte på 25 st pynt flaggor till kakan. Imorgon gör vi Sanna norsk. Godnatt.

Sönderslagen tjej 90

Innan jag åkte till göteborg denna helgen hade jag inte räknat med att komma hem helt sönderslagen. Nu känner jag mig som en 80+are med ryggskott och blåmäken över hela kroppen. Bitter är jag med då mestadelen av min visit blev en minneslucka. Men lite kommer jag ihåg och det var fint. kanske värt det fysisk smärta i slutändan?
Nu ska jag fortsätta att känna mig bakis trots att jag inte är det och sova bort skiten. Förhoppningsvis.

RSS 2.0