hallah

Jag kan inte sluta tänka på sommaren, jag längtar efter den så himla mycket. Jag längtar efter att klä mig i sommarkläder, gå barfota i gräset, kunna vara ute hela nätterna, vara festivalsliten tom, dricka öl med vänner i en park och bara lyssna på musik och dansa hela nätterna!
Det finns så himla mycket jag saknar och vill att tiden ska gå snabbt, men det kommer den ju göra, tiden kommer att gå snabbt och snart är sommaren här jag ska nog vara arbetslös och njuta av varje ögonblick!

puss

hallah, bitches and hoes

Förlåt för dåligt bloggande, men tycker det är så himla tråkigt att blogga på vintern...
Jag är hemma i Lidköping på besök, ångesten börjar smyga sig på mig och det går inte att vara här såfort man är tillbaka i skithålan mår man skit. Ska försöka gå fram och kika på stan, hoppas jag inte träffar någon jag känner för jag orkar inte med meningslösa samtal, får gömma mig som vanligt..

Shit mitt liv låter verkligen jättekul, nästan lika kul som blondinbellas!

Ne nu ska jag vänta på att Julia ska komma hit, det blir kul! :D
Fick reda på att världens bästa Jonte kommer till Oslo den 2 eller 3 det var som att själen hoppade i taket då.


En massa skitsnack från mig, igen

Jag vet att jag avslutade gårdagen med att säga att jag skulle färga håret mörkare. Det gick faktiskt väldigt lite framåt på den fronten. Istället har jag varit vemodig över att jag fyller 20 år om mindre än en vecka. Mest för att jag vet att jag kommer känna mig ledsen, så har det varit de senaste födelsedagarna jag haft. De har varit tomma ensamma dagar, trots massa gratulationer. Tyvärr har jag en förmåga att ta fram gömda tråkigheter på dagar som nu på fredag.
Nu kanske ni undrar vad jag gjorde istället för att färga håret. Jag körde en familj till familjen till Landvetter imorses. Sen får vi ju inte glömma det värsta. Jag förstörde avgasljudsystemet (eller vad de nu heter?), den stora saken under bilen lossnade och drog i marken hela vägen hem från Hjertbergs. Skulle vilja säga att jag aldrig mer ska sladda men det vore att lova för mycket.
SKITDAGAR har jag haft den senaste tiden. Hursom. Godnatt från en tjej som åtminstone har en ny sporttopp..

1. Imorgon färgar jag håret mörkare igen. _ Hedda



Tar igen ogjorda saker.

Dag 03 – De fem snyggaste killarna på min facebook

- Emil Gustavsson
- Herman Mellegård
- Jacob Simonsson
- Philip Hovensjö
- ?

??? 
Seriöst, jag vet fan inte om dessa är mina topp 5. Valde bort några riktiga snyggingar mest för att de har så jävla dåliga personligheter.

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Minns inte?

Dag 05 – Vad är kärlek?

Kärlek är en oemotståndlig drog som man lätt tröttnar på men samtidigt vill ha mer av. Kärlek mellan två är som bäst när den är ärlig och uppriktig. När man inte riktigt vågar kolla någon i ögonen och vill veta allt om den andre.  När man kommer på sig själv sminka sig lite extra trots att man redan har smink.När man tänker råkar le för man tänker på nått så fjuttigt som den andra personens namn. När man kan vara sig själv med någon. Typ?

Dag 06 – Min dag

Stressig! Åkte från Oslo 07:45. Var efter lite om och men hemma vid 12 tiden. Tog powernaps till 15:00. Gick på stan och köpte ett uppförfriskningspacket till mig själv. Sen har jag sett Robinson med familjen. Imorgon åker jag till Göteborg, Landvetter för att sedan svänga förbi trollhättan på vägen hem. Tror därför jag ska sova snart.

Dag 07 – Min bästa vän

Har flera bästa vänner och alla är underbara och unika på sina sätt. En av dem har en väldigt speciell systeroll till mig. Vi brukar få höra att vi är lika väldigt ofta. Senast idag fick jag höra att vi pratar på samma sätt. Sen blir vi väldigt ofta förväxlade också. Konstigt tycker vi, vi är ju faktiskt inte något lika, utseende mässigt då..

Dag 08
– Ett ögonblick

När jag satt i pappas fula soffa och hade blivit hämtad i skolan, åttan eller nian. Farmor var där med. De var jättekonstiga och de verkade inte vilja berätta för mig varför de tvingade hem mig från skolan. Så sa de det. "Sofia, din mamma har dött". Mer minns jag inte av den dagen, total avstängning av hjärnan och hjärtat.

Dag 09 – Min tro

Jag tror att vi efter vi dött bara försvinner. Förmultnar. Inte att vi lever vidare och har nya prinsessliv. Därför ska man ta vara på dagarna vi har. Carpe diem. Klyschigt men sant!

Samtidigt så önskar jag såklart att det fanns något mer. Ibland tror jag på spöken efter att ha sett och hört saker på tv:n. Det trodde jag senast igår.

Något som jag tycker är extra viktigt är att poängtera att jag inte tycker det är intressant vad man tror på. Bara man tror på något.


dag fyra, lite för sent

Glömde att berätta vad jag åt igår och haha för er som är intresserade åt jag pannbiffar som blev otroligt goda, synd att potatisen var hård.....

jobb och shopp

Jag är flink som snart ska iväg på jobb, ska bli mysigt att jobba idag :)Inatt har det snöat massor och imorses med. Så nu är väl alla snöfantaster glada!

Igår när jag gick in på hm hittade jag min keps som varit spårlöst försvunnen, självklart köpte jag den!
Slänger upp en dagens outfit ikväll när jag kommer hem nu ska jag snart traska ut i snön, kommer knarra sådär mysigt under fötterna.
Ha en bra dag mina kära läsare, pusspusspuss haha.


Fem snyggaste på facebook a la Fanny

Detta är ju bara pinsamt och hoppas inte att dessa killarna kollar bloggen, skäms ju över att erkänna att jag tycker de är snygga. Men ja, jag kan ju dra en slutsats iallafall. Alla är blonda och ser ungefär likadana ut.



Fanny ska berätta om sin första kärlek


Dags för lucka nummer två, som skall handla om min första kärlek. Det tar emot att skriva om den och väljer faktiskt att hålla den lika hemlig som hela vårt såkallade "förhållande" var. Men jag kan väl inte säga något annat än att du är bra men inte längre bäst, saknar att höra dig säga - sover du? varje gång vi kollar på film och - vad sa du? när det enda jag fick fram var ett tyst litet mmh som svar.
Det finns mycket man saknar när den man är förtjust i sedan försvinner och allt slutar som en jävla pannkaka, det brukar kärlek göra.


Dag 2/ Min första kärlek

Hoppade över gårdagens ty jag tycker jag redan presenterat mig väldigt bra. Ni som inte läst. Bläddra tillbaka till början.)
Nåväl. Min första kärlek. För starka ord för alla jag träffat. Tycker det är hemskt svårt att skriva om vem som var min första kärlek. För jag vet inte om mina ungdomsförälskelser riktigt är något jag vill kalla kärlek. Jag menar jag var lite småförälskad men inget mer.
Den första jag kan minnas att jag var riktigt intresserad av (inte kärlek) handlade ungefär hela min förra blogg om. Pojken som jag gillade allt med ungefär. Som sedan krossade mitt hjärta på ett rätt oskönt sätt. Ändå är det inte det jag minns. Jag minns när jag gick vilse i hans hus, hans snygga jacka som han tappade bort, att han älskar tetris och glass och att han lyckades förstå mig på något konstigt sätt. Minns när vi stor i stadsparken och jag inte kunde koncentrera mig. Eller när jag "råkade" åka till smögen och handla på hans jobb och det var jättekonstigt. Sen ringde han  mig efteråt och då var jag i helt exsalterad. Sommarkillen och Vinterkillen. Han som SKÖT sig själv med en spikpistol i benet. Killen som har turen att få vara i Kungshamn hela sommaren lång. Killen som tog mig upp på Billingebacken? första gången vi träffades, där åt vi glass. Han som hade det där lilla extra. Mystisk och konstig, Skön, Snäll och dum. Som jag tog bort på facebook för mitt eget bästa.
Idag har vi lite kontakt för han är skön. Önskar vi snackade mer men samtidigt så vill jag bara träffa han när jag gör det. bra dåligt just nu? Jag vet inte....Tror att det lite från hans sida var en sommarkulgrejj, annars hade han inte dissat mig så hårt.
Ja. Nu vet ni.
/Hedda

Dag 1, Om mig

Vem är jag, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Det är lika svårt att skriva vem jag är här som att berätta vem jag är på en arbetsintervju och i ett cv. Eller som att välja hårfärg. Men jag ska försöka..
Jag kan börja med att skriva att jag gillar mammas pannbiffar ch barn rätter, detta gör att jag har det svårt att äta ute på resturang dels för att man inte får välja hur mycket man vill ha på tallriken och all mat ska vara invecklad och konstig.
Att dricka alkohol är något jag gillar, det låter tragiskt men det är sant. En kall öl är för mig avslappning som choklad är för blondinbella en lyx i vardagen.

Personligen är jag en väldigt avslappnad tjej som för det mesta vet vart jag har mig själv, men ibland är det svårare. Ett exempel där jag inte vet vart jag har mig själv är när olycklig kärlek är inblandat, jag vill kunna säga att jag ska sluta med sånt som har med kärlek att göra men det finns ju inget bättre, så att vara singel är för mig öken.

Jag tycker om skor, inte högklackat som de flesta tjejer utan kika runt på riktigt snygga sneakers, Vans och nike är favoriter men tycker också att adidas kan göra feta skor men de är tyvärr svårt att hitta de jag vill ha då det endast gör deras snygga skor i herr storlekar. Kläder är kul också, men jag kan inte på stå att jag är en fashonista som de flesta modetjejerna gör, klär mig i de jag tycker är skönt och snyggt i mina ögon men det är väl så det ska vara?

Årstider, det finns otroligt mycket negativt med höst och vintern, får tacka Markus som gjorde min vinter lite bättre. Vår och sommar är underbart, synd att det var mycket olyklig kärlek inblandat denna sommaren, nu får hoppas att sommaren här i Oslo blir en toppensommar!

Saker jag inte gillar är Människor som försöker vara balla på facebook genom att lägga upp konstiga statusuppdateringar. Jag gillar inte österrikisk mat, gillar inte vintern då jag har på tok för lite vinter kläder.

Nu måste jag sticka till jobbet. Flummig text men vem bryr sig.



motherfackaa


Vans

Köpte en ny t-shirt för någon vecka sen, kan vara mitt hetaste plagg just nu och i sommar kommer den vara perfekt. En svart Vans t-shirt fick följa med mig hem, den går ner till magen så hur snygg kommer den inte vara i sommar till ett par jeans shorts!



Vans

Köpte en ny t-shirt för någon vecka sen, kan vara mitt hetaste plagg just nu och i sommar kommer den vara perfekt. En svart Vans t-shirt fick följa med mig hem, den går ner till magen så hur snygg kommer den inte vara i sommar till ett par jeans shorts!



Vad ska jag göra till middag?



Julkalender,eller?

Får lite inspiration av storbloggarna, det är ju alltid kul att få reda på saker man inte visste om människor. Därför börjar vi med en kalender där ni får reda på saker om oss. En dag för sent börjar jag med lucka nummer ett i nästa inlägg!


Dag 01 – Om mig

Dag 02 – Min första kärlek

Dag 03 – De fem snyggaste killarna på min facebook

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Min dag

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Ett ögonblick

Dag 09 – Min tro

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 11 – Mina tidigare/nuvarande förhållanden

Dag 12 – I min handväska

Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Min första kyss

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Den här månaden

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – En första

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Mina ambitioner

Dag 30 – Ett sista ögonblick


love





























winter winter winter

Jag vet inte vart jag ska ta vägen, jag fryser. Vintern är kass och hmm ja just de den hållar ju på fram tills april typ..KUL.

Nu ska jag till jobbet, det ska ju bli roligt! nei nei nei. Kanske går och köper ett element på rasten så att vi slipper ha minusgrader inomhus, sound like a good idea..

Men nu måste jag springa till tunnelbanan som jag plankar på dagligen, ska köpa ett månadskort. Någon dag.

HADE



En drös cambilder från igår


JA fannö lilla

Jag blir alltid lite nere på kvällarna och allt är hans fel.



Why do we always talk about things like this Why do we always haunt each other down
Why do we always smoke those sigarettes
And drink a lot of wine

I know the kind of beast that you become


RSS 2.0