My bro's are retarded sometimes, but i still love them

Har överlevt den jävliga dagen. Idag har studsat fram som bambi på hal is här i Oslo. Undrat vart min roomie Maja tagit vägen. Trott att hon kanske dött för att sedan bli helt överlycklig när hon kom hem från ett personalmöte. Ett personalmöte som gett henne världens sockerkikkar genom massvis med cola, kakor osv. I skrivande stund sitter hon och skriker framför spegeln. Helt cp men otroligt charmig.
Fanny har jag inte sett skymten mycket av idag. Hon glömde köpa mat med, vilken jävla stiiiil. Hon har kört stilen hoes before bro's. Kan jag någonsin förlåta henne för detta svinsköna otippade felsteg?  Hon han knappt komma hem med innan hon försvann ut i mörkret igen. Fast vad vet jag. Kanske är hennes riktiga stil "my bro's are my hoes", vilket isåfall skulle vara lite bättre.
Hursom. Jag är inte bitter för att jag har en cpskön tjej skrikande engelska gettoslang framför spegeln och en hoes before broes kompis. Ty jag har köpt massvis med paket och ätit supergod choklad som jag köpte på jobbet. Inte illa pinkat!
(ps för er som inte fattat det än. Det mesta i detta inlägg är ironiskt och sarkastiskt skrivet. Mestadels också skitsnack i brist på moral och spänning)

Zodiac och pojksällskap

Igår kollade jag på film, zodiac om jag ska vara exakt. Manligt sällskap hade jag också. Vem? det vill ni allt veta va.
Det var riktigt skönt att få spendera flera timmar i en varm lägenhet faktiskt, haha.






Jävlig dag

Jag skojjar inte. Idag har jag varit fett deppig. Mest för det är så mkt snö ute. Kallt och jävligt. Har stannat inne hela dagen crusandes mellan berg av snö och disk. As jävligt det med. Jävlig dag..
Den 9-12 åker jag till Sverige. Då ska jag hinna träffa så många som möjligt. Framför allt ska jag försöka få tag i julmust, köpa en skidjacka och äta farmors biffar.
Nu kilar jag till närmsta 7-11. Behöver chips. Tja

spelning





snowboard

Nu är jag hemkommen från backen, det var snöstorm och svinkallt! Men det var skönt att få åka lite, Men jag önskar mig ett par skidor i julklapp hoppas hoppas tomten är snäll iår!

Ska svara på en fråga med, Maya du undra hur det kom sig att vi heter thefreshmakers.. Det gör vi för att vi valde det namnet, ne men vi hade denna bloggen för några år sedan. Då ägde den och vi var nästan lika stora som Kissie och blondinbella men la ner den. Nu när vi flytta till Oslo kom vi inte på något bättre och körde på det namnet igen.



sunday,funday!

Det snöar ute, det var ju typiskt för att vi hade nämligen planerat att åka till varingskollen för att åka lite bräda idag men tror att vi kanske skiter i de nu eftersom det snöar. Hoppas det slutar, är riktigt peppad nu!

Ska ner och göra en vuxengrej nu, tvätta....




smuud as

HAHAH fan asså, det var fet ball igår verkligen! Vill fan supa idag med, fett segt att sitta hemma när man är ledig dagen efter men nu går det ju inte att köpa bärs längre... stänger kl 6 på lördagar:'(

Men jaja igår träffa vi några killar som var as sköna, de sysslade och pysslade med musik och den ena killen var dö snygg. De bjöd mig på morotskaka eftersom jag enbart hade ätit två cheeseburgare på hela dagen (lowlifer). Synd att vi inte kommer ihåg vad de heter.

Köpte en wu tang t-shirt som jag ska klippa av,  så att det blir en magtröja haha.

Ne men seriöst, hur sugen är jag inte på bärs eller?


im doin it on the street motha fackaas

Imorgon ska jag på en spelning, inte vilken spelning som helst utan detta är en spelning där jag vet att de flesta killar är avis på mig. Känns jävligt smuud!
Jag snackar om method man& redman + jedi minds, kan det bli bättre? nej jag tror fan inte det asså!



Hemskt sugen på att ordna håret.

Sugen på att klippa håret rätt av som denna PH brutta och färga det mörkare. Kommer antagligen ångra mig om jag klipper av det så det slutar nog med att jag bara gör det mörkare. .. / Hedda

En månad till julafton

Det är en månad till julafton.
Kommer nog inte ens vara i Lidköping på jul? Hinner inte, orkar inte åka hem. Istället borde jag nog stanna här och ha det så som jag vill ha det. Boka tattueringstider (döda mig inte pappa, jag jobbar samtidigt som tiden är så jag kommer säkert inte kunna smita iväg), vara otroligt rolig med Fanny, få sms om att det luktar min parfym på en pojkes kudde. Sen får vi ju inte glömma min dagliga aktivitet att spana in alla sköna profiler som dagligen vandrar runt i mitt kvarter.

Sommarkillen med hatten


Nu är klockan halv två, Oslo har gett mig jobbiga sov vanor. Jag nattdrömmer nu istället för att dagdrömma, jag vill ha sommar. Jag vill krabbfiska med Jonte, bråka i kön till hamnen4, smuggla ut öl förbi sura vakter och lyssna på jose gonzalez live.
Du kan gärna få komma hit nu Jonte.





Ett rop på hjälp

Vi sa att vi skulle kolla på bild nr 7 när vi är ledsna. Så det gör jag nu. 306 kilometer bort är hon. 3 h och 53 minuter. Hon jag har haft mina allra finaste dagar med. Hon som är lika jävlig som jag, som håller mitt hår när jag spyr, hon som får en må helsikes jävlans bra! Hon jag berättar allt för och även om jag inte gör det så vet hon ändå. Hon jag varit utan alldeles för länge. Jag minns inte ens det där ordet hon säger när hon är gärna vill göra och bestämma något. Minns bara hur det ser ut när hon säger det i huvudet. Det var inte perfekt eller precis. Vad var det?     Fan

shopping, mys med föräldrarna och klara!

Snart är det dags för mig att lämna sverige och åka hem till Oslo igen, det har varit riktigt mysigt att vara hemma! Igår hämtade jag klara i Falköping, jag passade på att ringa Julia för att kolla om hon var i skolan. Men fick inget svar, lite senare ringde hon upp och jag sa att jag hade tänkt hälsa på henne i skolan. Hon sa att hon inte var i skolan för att det var söndag haha bra koll jag har!

Idag har jag varit med mamma på stan, fick en jacka och lite övriga grejer. Jag badar snart i jackor... vet inte vad jag ska göra har säkert 13 jackor i Oslo :S

Tjejerna kommer få dampet på mig.

Sö(m)ndag

Ser gårdagens fest kvar än. En bag in box tom på rödvin och allt detta bjudvin till berusningsmedel leder till.. Träffar trötta grannar med minnesluckor från gårdagens kalas i trappuppgången. Blir påminnd om att grannen bad oss avsluta festen vid 04.
Tar upp striden om mat. Poserar för camen och döper bildalbumet på datorn till "bloggjäveln". Suckar, tittar ut och tänker på att det blir kallare och kallare ute. Så kallt att man vill ta många varma duschar. Men i brist på gåvan varmvatten går det inte. Ger sig svettig ut genom Oslo till "Joacim med kniven". Förstår inte varför han kallas så.  Har det förträffligt och åker hem med sista bussen.
Lägger sig i den godaste 90 säng som finns och saknar fanny som åkte till helvetet. 

MiaChristerFelix




















Home too hell.

Sticker till Lidköping för att krama om mamma, pappa och Klara, henne kommer jag krama sönder!
Men först jobb i några timmar.
Ska hämta min snowboard med, FUN! Idag ringde stian och fråga om jag skulle med till Hemsedal, Tråkigt att inte kunna hänga med faktiskt och jävligt tråkigt att inte komma iväg till Stockholm i helgen heller, vart kom jag back too hell, typ.

Adios..


workfoodsleep

Igår kväll gick det inte att sova eftersom grannen spelar hårdrock, halv tre gick en sur Fanny och Maja ner och sa till tjockisen... Gick upp klockan nio för att sminka mig och sticka iväg till jobbet, jag gillar mitt jobb det är jättekul!
Men det är mindre kul att komma hem till en lägenhet som är lika kall som utomhus för att vi dumskallar som bor här glömt sätta i elementet. Nu sitter sladden i iallafall, kanske borde vi köra ett träningspass för att hålla uppe värmen, typ. (kommer aldrig hända)

Finns inte så mycket mer att säga faktiskt, veldans tråkigt.





hip hop





en videoblogg, no biggie!


nya skor!



he was older..
























dirtywork


snowsucks


Snön har kommit, vad ska jag göra.. Jag vill inte ha snö, jag äger nämligen ingen vinterjacka!
Man ser inte på bilden att det snöar så egentligen är den helt meningslös, lika meningslös snön är nu.
Snart kommer en videoblogg upp, jag har nämligen gjort en sjukt vidrig sak idag, men ni får se vad de
är om ni kikar in senare!



Hedda Linnea Jacobsson

Halla!
Mitt namn är Sofia men alla säger Hedda. Enkelt och underbart, eller hur?
Jag är ett decemberbarn som detta år inviger min nya egna systembolaget-era.
Tränar för lite, drömmer för mycket och sover för lite. Krossar hjärtan och blir själv krossad lika ofta. På min dator finner man ungefär 405 cambilder varav ca 340 stycken är otroligt fula och under påverkan av alkohol. Har ett stort intresse för vin, vilket ofta slutar olyckligt. Vidare kuriosa är att jag en sne näsa och ett ärr efter en vattenkoppa ovanför mitt ögonbryn.
Här i Oslo bor jag tillsammans med Fanny och Maja i en enrummares (stor sådan) lägenhet på Majorstuen.
Flyttade hit för några veckor sedan. Bytte livsstil från Handelshögskolan, Göteborg till hårdarbetande butikssäljare på bogstavein.
Springer mellan olika fina events på helgerna och har det allmänt fint här i Oslo.
Kollar på nakna statyer, skrattar åt det norska ordet för fågel och gör saker jag verkligen ångrar dagen efter.
Mer än så behöver ni inte veta just nu. Därför säger jag på återseende och kryper ner under täcket.

Världens bästa Klara

Nu är det sådär höstmörkt på kvällarna, redan klockan fem. Ikväll saknar jag världens bästa Klara.
Hon fyller 19 på fredag och det suger att jag inte kan vara där, får nöja mig med att sova på henne..
För det ska jag göra nu, sova. Ska på intervju imorgon fett nervös nu hoppas hopppas!




Ordning och reda, pengar på fredag

Något vi svenska jenter är bra på är att hålla ordning. När vi bestämde oss för att gå ut i Lördags fick
alla klädpanik, nu ligger det skor, kläder, nallebjörnar, chipspåsar med mera överallt..
Hedda har tagit sig i kragen, det ska jag också göra nu!






No biggie.

Igår var det dags för yttligare en premiär, missa filmen men vad spelar det för roll åker ju dit för att
det är där alla snygga killar håller hus...
skämt å sido måste säga att vi var as bra på att fota igår!Så här kommer lite kvalitetsbilder på, Magnus,
Alexander, Ali och Hedda, någon super unknown och Perry som för övrigt trodde jag och Hedda var
syskon! Alla tror det här, no Biggie.






vin

Lördag, de andra jobbar medans jag går till vinmonopolet och kollar in viner, sött, surt, tort, fruktigt.
Jag var för lat för att leta efter något nytt så chapel hill fick följa med mig, ett säkert val tycker jag!
Meningen är att vi ska slå klackarna i taket ikväll. Här blir man kallad partysvensk, ingen
komplimang som vi trodde först. Lite bildernärjag är påväg till vinmonopolet, fett nice.








Oslogirls.

Yo yo yo!
Vi är tillbaka, the freshmakers men nu bor vi inte längre i lilla Lidköping utan har förflyttat oss, bytt land
till och med.
Oslo, staden där allt händer. Vi hade tänkt dela med oss av vårt intressanta liv till er som inte har något.

Fanny heter jag för er som inte visste det. 19 år och bor i Oslo tillsammans med två till, Maja och Hedda
heter dom. Men nu ska jag sminka mig och ta tag i dagen, tänkte gå ut och fota Oslo lite så att jag
senare kan visa hur det ser ut här!







Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0