What's real and what's not?

Kärlek. Känner att jag får en liten överdos av det just nu. Kärleksförklaringar till höger och vänster. Slängde mot mig som skällsord och istället för att skapa känslorus. Folk som skickar töntiga inbox meddelanden om hur de ska försöka hångla upp mig i göteborg osv. Ocharmigt.
Ne jag vill ha riktigt kärlek. Och tro mig. Det får jag, i oslo
(btw, är inte bilderna ovan världens vackraste? De är tagna ur ett repotage och är tydligen ett par på riktigt. BIG LOVE!)
.

yeah


Avalon RIP
Kan väl lika gärna berätta att avalon blev bara en vecka, jävla fisk asså han var kass. Inte alls lika bra som min gamla fisk max, fuck u avalon.
Skålen står kvar hehe och alltid när vi kommer hem eller ska gå frågar vi skålen hur läget är, det är bara sååååå komiskt!


en bra fredag

Idag har jag varit i en hippie butik tillsammans med en bra kille. Vi kollade på t-shirtar med svampar och bob marley på, drömfångare i taket och smycken av alla dess slag. Efter besöket där drog vi och tjockade oss på mcdonalds och där blev jag kallad för miss sverige, inte illa pinkat!








Skor är bäst










Obeslutsamhetens tid

Egentligen. Faktiskt. Borde. Ska.
Kommer inte.

keeping it fresh

Vi är dåliga på att blogga. Men vi har fullt upp. Nästan. Eller ja. Egentligen är vi inte superduper upptagna med annat. Men på det senaste har vi ätit till matkoma i skidbacken, varit ute och ätit upp våra sparpengar i mynt, svort över hur ful vår lägenhet är och egentligen bara glidit med livet.

Love it Oldskool<3





True story


01:31. hypnotized

Vill bara dra tillbaka huvudet in i den svarta halsduken. försvinna från omvärlden och bara ha en black out i dess svarta mjuka mörker. Idag är jag min egna värsta fiende.

blogg ee

Det är helt sjukt vad det går dåligt med bloggandet. I helgen är jag ledig det gör att jag kan blogga en hel del, tror jag. Lovar fan ingenting längre. Snart är klockan fyra och om en timma skall jag befinna mig på jobb, jobbar bara 4 och en ½ timma idag, det är chill men det betyder att jag måste stänga och jag hatar att stänga för då måste man skura golvet och det är helt omöjligt! Man svabbar bara omkring skiten, im going nuts!

Livet rullar på, nytt år och allt, det blir spännande! Idag har jag städat lägenheten och ikväll blir det nog så att jag och hedda delar på lite vin, jag ska tvinga henne om hon inte vill!

Nu säger ja hejdå kan ju blogga mer när jag kommer hem






RSS 2.0